Jysk Trampolin Sammenslutning
Om trampolin.

Trampolin er to sekunders frit svæv, suget i maven, når tyngdeloven tager over og man bliver trukket ned mod trampolinen igen, er ubeskriveligt, det skal opleves.
Trampolin er kropskontrol og balance og indbegrebet af leg og udfordring, men kan også være dyb alvor, hvis man vil i konkurrence med de rigtigt dygtige.
Konkurrence.

Trampolin kan være endog meget seriøst. GymDanmark arrangerer Danmarksmesterskaber, Dancup og Klubtræf, og ved disse stævner ser man. at dansk trampolinspring har en relativt stor tilslutning og bredde, og en seriøst arbejdende elite.
Ved internationale stævner markerer det danske landshold sig med mange flotte resultater. Landstrænerne gør et stort stykke arbejde med at udvikle dygtige springere, og det kan ses ved stævner som for eksempel VM og World Cup. Således deltog Peter Jensen i de olympiske lege i London 2012, hvor han opnåede en placering som nr. 10. Og selvom det ikke var nok til en plads i finalen, er det et tilfredsstillende resultat.
Pædagogisk trampolinspring.

Trampolin er en individuel sport, og derfor er træningen også individuel. Man vil som tilskuer til en træning opleve, at træningen foregår på en anden måde end ved de fleste andre idrætsgrene. Springerne får opgaver, de skal arbejde med på egen hånd, men der er altid en træner, som holder øje med udviklingen. Og skal springerne bruge hjælp eller modtagning, véd de, at de kan kalde på en træner.
Samtidigt er trampolin en sport for de børn og unge, som ikke er ”holdspillere”. Det er ikke alle børn, som kan finde sig til rette på for eksempel et fodboldhold, og så er trampolin måske lige det, der skal til. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt, og tvinger ikke ungerne til noget, de ikke tør.
Kontakt

Vi kan kontaktes via mail: jydekop@jydekop.dk
Du kan også sende en besked på Facebook messenger. Vi svarer normalt indenfor et døgn.